Mironoff
Album

Insight

Mironoff

9 SONGS • 18 MINUTES • APR 13 2021

1
Мне мало
E
02:05
2
Нснфл
E
01:44
3
Своё место
E
02:02
4
Хола
E
01:38
5
Дикий
E
01:59
6
Шах и мат
E
02:05
7
Много лиц
E
02:10
8
Ты повелась
02:31
9
Моё искусство
02:22
℗© 2021 mironoff

0:00