Komar
Album

GAMING LIFE

Komar

13 SONGS • 28 MINUTES • OCT 21 2020

1
ЗАДРОТ
E
01:53
2
ИВЕНТ
E
01:52
3
I FUCKED
E
02:49
4
БМка
E
03:06
5
ВЕРА
E
01:57
6
ВЛАСТИТЕЛЬ КОНТИНЕНТА
E
01:47
7
ОБРАТКА НЕ ВЕЧНА
E
01:57
8
ПОТОМУ
E
01:46
9
СИНЫ ЖЖУЖАТ
E
02:00
10
ТЕБЯ ДРУГОЙ
E
01:41
11
ТОЧЕР R2
E
02:04
12
Ты Как
E
03:15
13
Я люблю Hate
E
01:56
℗© 2020: KOMAR

0:00