Album

Matrix

Mutu

8 songs • 19 minutes • Mar 09, 2020

1
Амбассадор
E
02:14
2
Алиби
E
02:24
3
Палю в всех
E
02:25
4
Глаза
E
02:02
5
Мои суки
E
02:08
6
Matrix
E
04:05
7
Серотонин
E
01:36
8
Изувер
E
03:01
℗© 2020 Mutu

0:00