album

Back In The Game

9 songs (36 minutes) Released on 19 April 2019
1
Back In The Game
4:43
2
Hija E Zezë
3:56
3
Dashuria Dhe Vrasja
4:39
4
Rruga E Mbarë
3:26
5
Nga Ëndërra Në Ëndërr
4:04
6
Hija E Jetës
3:59
7
Me Frikë Me Urrejtje
4:02
8
Shiko Nga Këndi Im
3:52
9
S'Ka Lidhje
3:38