Чипинкос
Album

Street Live

Чипинкос

14 SONGS • 38 MINUTES • APR 13 2017

1
Интро
E
00:59
2
Телочки
E
03:02
3
Расплата
E
02:31
4
Street live
E
02:57
5
Скит Доля
E
00:10
6
Вострякова
E
02:32
7
Мои печали
E
03:15
8
Моя братва
E
03:59
9
Мама и сын
E
02:37
10
Парики
E
03:31
11
Не люби
E
02:51
12
Тебе
E
03:47
13
Другой мир
E
03:39
14
Sorry
E
02:31
℗© 2017 SuperMegaHit.com

0:00