album

Romo Ono Maling

10 songs (36 minutes) Released on 27 February 2014
1
Romo Ono Maling
4:31
2
Prio Ngarep Omah
4:06
3
Piye Piye
3:14
4
Rujak Uleg
2:57
5
Dondong Opo Salak
2:49
6
Rek Ayo Rek
2:45
7
Yuyu Kang Kang
2:55
8
Getuk Lindri
4:20
9
Tong Kosong
3:37
10
Suwe Ora Jamu
4:48